Pepparkaksbotten, Vit chokladmousse och Lingonmousse. Spacklad med grädde, täckt och dekorerad med sp och pulverfärg.
lördag 29 december 2012
Miliam 1 år, 2012-12-02
Ljus botten, fylld med hallonmousse och vaniljmousse/fluff. Spacklad med grädde, täckt med sp. Dekoration i sp, mp, fp, kristyr och smält choklad.
måndag 3 september 2012
Tess 5 år, 2012-08-28
Ljus botten, fylld med enkel chokladkräm och vaniljfluff/mousse, spacklad med grädde, täckt med sp. Dekoration i sp och mp.
söndag 8 juli 2012
söndag 17 juni 2012
Skolavslutning, 2012-06-13
Ljus botten, fylld med hallonsylt/jordgubbssylt och vaniljkräm. Täckt och dekorerad med grädde och färska svenska jordgubbar.
Eloise barnkalas, 2012-05-26
Ljus botten, fylld med jordgubbsmousse och Vaniljmousse/vaniljfluff, spacklad med grädde. Täckt med sp och dekorerad med sp/mp.
söndag 20 maj 2012
Eloise 5 år, 2012-05-21
Ljusa bottnar, fylld med hallonmousse och vaniljmousse/fluff. Spacklad med grädde, täckt och dekorerad med sp.
Sabina 5 år, 2012-05-20
Ljusa bottnar, fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse/fluff. Spacklad med grädde, täckt och dekorerad med sp.
söndag 8 april 2012
Arvid 9 år, 2012-04-08
tisdag 27 mars 2012
Jenny 40 år, 2012-03-27
torsdag 22 mars 2012
Vaniljfluff/Vaniljmousse
2 dl creme fraiche
2 dl färdig vaniljsås (jag gjorde min sås på snabbmarsán)
½ dl socker
½ tsk vaniljsocker
3 gelatinblad
2 dl vispad grädde
Rör ihop creme fraiche, vaniljsås, socker och vaniljsocker. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten o smält det sedan i en kastrull. Rör ner gelatinet i vaniljröran. Vispa grädden hårt och vänd ner i den avsvalna vaniljröran... Låt stå över natten övertäckt i kylen...
2 dl färdig vaniljsås (jag gjorde min sås på snabbmarsán)
½ dl socker
½ tsk vaniljsocker
3 gelatinblad
2 dl vispad grädde
Rör ihop creme fraiche, vaniljsås, socker och vaniljsocker. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten o smält det sedan i en kastrull. Rör ner gelatinet i vaniljröran. Vispa grädden hårt och vänd ner i den avsvalna vaniljröran... Låt stå över natten övertäckt i kylen...